Ιστορίες και τραγούδια μαγείας, αγάπης, αναζήτησης, νόστου.

Spirituals ρυθμοί  και κραυγές αγωνίας, ηπειρώτικα  μοιρολόγια, δημοτικά  ποιήματα, τραγούδια αγάπης και χαράς, νανουρίσματα περιγράφουν τον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη ευτυχία αλλά και τη βαθιά εσωτερική ανάγκη για την κατάκτηση της προσωπικής ελευθερίας και ενός προσωπικού παραδείσου.
Ταξιδεύουμε πάνω σ’ ένα σύννεφο που γίνεται ποτάμι ορμητικό και περνά από χώρες φανταστικές και πραγματικές.

Στο δρόμο μας συναντάμε λευκά τριαντάφυλλα σπαρμένα σ’ ένα μονοπάτι, κρυσταλλένια βουνά, σύννεφα που γίνονται ποτάμι ορμητικό, αγάπες που δεν χάνονται.
Aφηγούμαστε τις ανθρώπινες αδυναμίες, την πάλη του καλού και του κακού, τη δύναμη της τελετουργίας σαν εσωτερική ανάγκη για την κατάκτηση της προσωπικής ελευθερίας.
Ένα ταξίδι πολύχρωμο με σκοπούς ανθρώπινους, ρυθμούς ζωντανούς και ιστορίες που φανερώνουν όσα με λόγια δεν τολμάμε να πούμε.
Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ…

Η βαθιά, δυναμική φωνή του Παναγιώτη Τερζάκη και η συναρπαστική αφήγηση της παραμυθούς Εύης Γεροκώστα γίνονται  οδηγός σε ένα  ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχή μέσα από σκοπούς  βαθύτατα ανθρώπινους και μελωδίες που αντηχούν είτε στα βουνά της  Ηπείρου, είτε στο Αιγαίο είτε στον ζεστό και γεμάτο υγρασία Μισσισίπι. (c)

Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες.
Έχει παρουσιαστεί σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας και σε φεστιβάλ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας σε διάφορες εκδοχές από το 2011 μέχρι σήμερα!


Μαύρο μου χελιδόνι
2011-2016
συνεργάτες κατά την πορεία:
Περικλής Τιμπλαλέξης και Δημήτρης Κατσούλης,
βιολί - Γιάννης Μυγδάνης, πιάνο και όργανο - Νάνσυ Αγγελάκη, κρουστά, special guest: Monifa Harris, mezzo soprano
http://youtu.be/22l-4C3EKD4